hvordan det er å bo i fosterhjem

Det å bo i fosterhjem er både bra og dårlig. Det er dumt pga at de biologiske foreldre ikke klarte å ha foreldre rollen, men bra at det finnes en løsning når foreldre ikke klarer. Jeg selv ble flyttet da jeg var 6 år, barnevernet gjorde mange forsøk, men det ble ikke bra nok. Det er rart å bli kjørt til de biologiske foreldre og så være der en tid for å så dra «hjem» igjen.  Selv om man har to familier er det litt vanskelig å vite hvem jeg egentlig hører hjemme oss ? sånn helt. Jeg har biologiske foreldre, men de bor jeg ikke hos. Og så har jeg fosterforeldre som jeg bor hos hele tiden, men ikke er født meg. jeg føler meg hjemme hos begge, men litt usikker på hvem jeg føler meg mest hjemme oss. Nå veit ikke jeg hvordan det er å bo hos biologiske foreldre, men tenkte å dele mine tanker om det. Av og til føler jeg meg i veien for fosterforeldrene mine. Men det kan være jeg føler det sånn pga at jeg er en person som ikke liker meg selv, og har mye vanskeligheter og er dessverre «flink» til å lage nye problemer. Men samtider så vet jeg at det er de som har valgt å få meg og at det er en jobb for dem. Det føles rart å være deres jobb, men fostermor har jo ikke født meg så da er det sånn.

     Når jeg er hos mamma og pappa føler jeg meg veldig hjemme, men jeg har ikke tingene mine der, og jeg bor ikke der. Så det blir ikke helt hjemme ? det føles veldig rart. For det er der jeg er født og skulle egentlig bo der, men sånn ble det dessverre ikke. På en måte føler jeg at jeg kjenner foreldrene mine, men på en annen måte ikke. Det er noe annet å bo der fast og få meg alt enn det å være der en dag 1 gang i måneden. Foreldrene mine er ikke de jeg snakker med alt om pga at jeg på en måte kjenner de, men ikke kjenner, kjenner siden jeg ikke bor der fast. Når vi er på samvær så gjør vi alltid noe koselig f.eks kino, bade, tusenfryd. Det er kjempekoselig.

 

Kanskje litt teit at ta dette som en bra ting, men er bra på bursdager og julaften for da får man feiret jul og bursdag to gangen :P

 

Dette ble kanskje mer dårlig ting med å ha to familier, men vet ikke helt

4 kommentarer

05.01.2017 kl.16:51

Kan skrive med deg hvis du vil. Har erfaring med bv og dattra mi har bodd i fosterhjem.

Kan jeg og henne være til hjelp for deg, så send meg gjerne pm på bloggen min <3

samuelsen99

05.01.2017 kl.17:26

Anonym: ta kontakt med meg på fb iselinsamuelsen :)

KostholdsBloggeren

05.01.2017 kl.18:06

Vanskelig problemstilling. Sikkert ikke lett situasjon. Uansett: Lykke til videre. Håper det går bra! :)

samuelsen99

05.01.2017 kl.18:33

KostholdsBloggeren: Det går bra med meg. Ville bare dele så kanskje andre kan kjenne seg igjen i, og ikke føler seg så alene :). Kanskje jeg hjelper en annen en med å skrive litt åpent...?

Fin blogg du har!

Skriv en ny kommentar

samuelsen99

samuelsen99

17, Fredrikstad

Jeg er en jente på 17 år, som kommer fra Fredrikstad, men bor i Mysen sammen med fosterforeldrene mine. På fritiden liker jeg å ri og løpe :)

Kategorier

Arkiv

hits